Met grote droefheid melden we u het overlijden van Jos Artoos. Hij was gedelegeerd bestuurder van artoos group van 1994 tot 2013, bleef voorzitter van onze raad van bestuur tot 2019 en was tot op vandaag de grote bezieler van artoos group.

Jos, voor heel wat collega’s onder ons nog steeds ‘mijnheer Artoos’, was een man met een visie. Hij was een voortrekker en een doorduwer.
Dankzij zijn ondernemerschap en gedrevenheid groeide Drukkerij Artoos uit tot artoos group, een toonaangevende speler in de grafische sector. Toonaangevend op het vlak van technologie, kwaliteit en aanbod. Maar vooral ook op het vlak van duurzaamheid.
Jos legde de lat altijd hoog, keek over de grenzen van de sector en baande zijn eigen weg.
Iedereen die met hem samenwerkte, zal zich zijn bevlogenheid herinneren. Zijn continue interesse in alles wat nieuw was. Zijn ernst. Zijn voorliefde voor taal en correcte formuleringen. En zijn trots voor zijn bedrijf. Om zeker te zijn dat het in goede, solide handen bleef en om de continuïteit te garanderen, droeg hij de fakkel in 2019 al over aan zijn dochter Leen en haar man Tom.

Jos overleed thuis, omringd door zijn familie. Onze gedachten zijn bij hem, zijn echtgenote Lieve, zijn kinderen en zijn kleinkinderen waar hij verzot op was.
Hij zal altijd blijven voortleven in alles wat we doen.

Rouwadres:
artoos group, Oudestraat 19, 1910 Kampenhout
rouwbetuiging@artoosgroup.eu