Je kan er niet naast kijken. De halve wereld is constant bezig op zijn smartphone. We chatten, liken en sharen erop los – zelfs mijn oma communiceert in emoticons. Digitaal is het nieuwe normaal. Het beste bewijs ligt bij kleuters: ze kunnen tegenwoordig swipen vooraleer ze kunnen stappen.

Die digital natives van nu zijn jouw en onze klanten van morgen. Als ze communiceren, dan verwachten ze snel een reactie. Gepersonaliseerd en to-the-point. En wij helpen je daarbij.

Wij, dat is artoos group – een groep waarin Artoos, Hayez en IPM printing hun krachten en inzichten bundelen om je het beste te bieden op het vlak van on- en offline communicatie.

Wat je ook nodig hebt, wij zorgen ervoor. Met een focus op innovative marketing execution.
Want wij voeren uit wat jij plant. Wij realiseren jouw marketingcommunicatie – van ontwerp tot fulfillment, altijd alert voor nieuwe mogelijkheden in een wereld die razendsnel verandert.

Maak kennis met ons nieuw bedrijf op deze splinternieuwe website of kom langs. We tonen je graag wat we voor jou kunnen doen en ontvangen je met open armen… en taart!