Sinds enkele weken staat er in onze productie een gloednieuwe pers te blinken. Nu ja, ze blínkt niet alleen, ze draait natuurlijk ook op volle toeren! Daarnaast investeren we ook volop in de verdere ontwikkeling van ons digitaal marketing platform mooose.

Gloednieuwe offsetpers
Dominiek Vandersmissen: “De nieuwe XL106 is vandaag de efficiëntste offsetpers op de markt. Ze drukt aan een duizelingwekkende snelheid zonder kwaliteitsverlies. Omdat we bovendien nieuwe inkten gebruiken die sneller drogen, kan het drukwerk sneller afgewerkt worden. Dat is goed nieuws voor onze klanten want die willen natuurlijk zo kort mogelijk op de bal spelen met hun communicatie. Hoe sneller wij hun drukwerk kunnen produceren aan de juiste kwaliteit, hoe beter.”
De vorige XL106 was amper vijf jaar oud en nog lang niet afgeschreven – behalve dan in de boekhouding. “Door onze persen op maximaal vijf jaar af te schrijven, realiseren we de maximale meerwaarde bij verkoop. Zo creëren we ruimte om te blijven investeren in de laatste nieuwe technologieën en houden we ons machinepark jong, performant en ecologisch verantwoord.”

Ook nieuwe functionaliteiten mooose
“We investeren niet alleen in onze offsetdrukkerij. We zijn ook volop nieuwe functionaliteiten aan het ontwikkelen voor mooose, onze ’24/7 personal marketing assistant’. mooose helpt organisaties om al hun marketingmateriaal – zowel het online als het offline materiaal – automatisch te creëren én te verdelen. Door de voortdurende ontwikkeling van mooose helpen we veel klanten een grote stap vooruit.”
En daar blijft het niet bij. We blijven ook alle evoluties op het gebied van digitaal printen op de voet volgen. Als we daar belangrijke investeringen doen, lees je het zeker hier!

Wil je meer info over onze investeringen? Neem zeker contact op!

5 weken in 1’07 minuten – De afbraak van de oude pers en de opbouw van de nieuwe. Een werk van 5 weken samengebald in 1’07 minuten! In die periode draaide onze andere XL106 (links in beeld) dubbele shiften. Er werd non-stop, 24/7, op gedrukt. Een huzarenstukje!