Ontzorging van a tot z.

Zoek je een partner die je van a tot z kan helpen bij het uitvoeren van je communicatie- en marketingplannen? Dan zit je goed bij ons. Wij ontwerpen, maken en verzenden al jouw communicatie. In één vlotte flow. Want alle actie vindt plaats op één productiesite – in Kampenhout. Daar werkt 140 man: grafisch vormgevers, databasespecialisten, drukkers, .net developers, orderpickers, … Een heel team dat je ontzorgt bij de realisatie van je marketingprojecten.

lees meer

Wild van vooruitgang.

Artoos group wil je partner zijn. Iemand die jou op de best mogelijke manier vooruithelpt. Daarom staan wij óók nooit stil. Heb jij nieuwe noden? Dan ontwikkelen wij nieuwe oplossingen. Zo zitten we in elkaar. En zo blijven we groeien. We denken graag met je mee. Buiten de platgetreden paden, als het moet. Op die manier banen we onze eigen weg. Het mooiste voorbeeld daarvan is mooose, een all-in-one marketingoplossing. Ontwikkeld met en voor onze klanten.

lees meer

MVO zit in ons DNA.

Een derde kenmerk dat ons typeert, is dat we een duurzame onderneming zijn. Een onderneming met een langetermijnvisie die zich niet blindstaart op winst maken, maar die ook rekening houdt met de ecologische en maatschappelijke impact van haar bedrijfsvoering. We hebben op dat vlak al lang door dat je niets verandert met mooie praatjes, maar dat het draait om doén. Daarom kan je al sinds 2009 klimaatneutraal drukwerk bij ons bestellen – een keuze die steeds meer klanten maken.

lees meer

artoos group door de tijd

1
1780

Oprichting van drukkerij Hayez. Yep, we zijn ouder dan ons land!

2
1946

Drukkerij Artoos ziet het licht

3
1996

Al in de beginjaren van het internet richt Artoos een automatiseringsafdeling op: Marcom Factory. Ze bouwt websites en ontwikkelt automatiseringsoplossingen – voor onszelf én voor jou.

4
2009

Artoos introduceert klimaatneutraal drukwerk op de Belgische markt.

5
2011

Een hevige brand verwoest de productiesite in Kampenhout. We grijpen de heropbouw aan om geplande investeringen sneller uit te voeren.

6
2012

Splinternieuwe logistieke hal (2 500 m²) in gebruik genomen. Ze is het werkterrein van onze fulfillment-afdeling en doet ook dienst als papiermagazijn.

7
2012

De familiale raad van bestuur van Artoos wordt versterkt met twee externe bestuurders.

8
2014

Artoos en Hayez vinden elkaar

9
2014

Lancering van mooose, een in-house ontwikkeld platform voor distributed marketing.

10
2017

Twee ICT-experten versterken ons directiecomité

11
2017

Artoos en Hayez gaan voortaan samen door het leven als ‘artoos group’.

12
2020

mooose gaat hard! De uitbreiding van telewerk n.a.v. de coronacrisis zet de troeven van het online platform extra in de verf.