De wereldwijde klimaatverandering is een probleem dat ons allemaal bezighoudt. In de strijd tegen klimaatverandering is het heel belangrijk dat wij allemaal daadkrachtige acties ondernemen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Wij engageren ons daar al jaren voor: ons ISO 14001 milieuzorgsysteem formuleert duidelijke doelstellingen om onze CO2-uitstoot jaar na jaar te verminderen. De uitstoot die we voorlopig nog niet kunnen vermijden, neutraliseren we door te investeren in een duurzaam bosbeschermingsproject in Kenia. Daardoor zijn we al sinds 2010 een bedrijf zonder ecologische voetafdruk.

Begin december wordt er een Vlaamse Klimaattop gehouden. Naar aanleiding van die top zetten we ons engagement nog eens in de verf. 

Als klimaatneutraal bedrijf leveren we al sinds 2010 zware inspanningen om onze CO2-uitstoot te verminderen. We engageren ons om die inspanningen te blijven volhouden. Bovendien engageren we ons ook om duurzaam en klimaatneutraal drukwerk te promoten bij onze klanten. Zo helpen we ook hen om hun CO2-uitstoot te verminderen. Want een groene en gezonde planeet, die bouw je niet met woorden maar met daden.