Ons strategisch plan? Altijd vooruitgaan.

artoos group wil je partner zijn. Iemand die jou op de best mogelijke manier vooruithelpt. Daarom staan wij óók nooit stil. Groeien en doordacht innoveren zit in onze genen. Je merkt het als je met ons samenwerkt, maar wil je nu al een paar voorbeelden? OK.

  • Wist je dat wij regelmatig bèta-testen uitvoeren voor grote spelers in de grafische industrie? Als zij hun innovaties aan de laatste ‘echte’ gebruikerstesten willen onderwerpen, doen ze dat bij ons. De technologie van morgen, vind je vandaag al bij artoos group.
  • Ons directiecomité telt sinds de lente van 2017 drie ICT’ers. De mannen brengen een visie, een aanpak en een drive mee die je in andere communicatie- of grafische bedrijven niet vindt. Het toont aan hoe breed wij kijken, en hoe hard wij geloven in de digitale revolutie. Een revolutie die alle grenzen vervaagt. Wij zijn er klaar voor!
  • Met MOOOSE heb je een uniek platform ter beschikking om al je marketingmateriaal centraal te beheren. Gebruikers bestellen het materiaal dat ze willen. Wij zorgen ervoor dat het gemaakt én geleverd wordt. Het platform wordt op maat van jouw organisatie ingevuld met de functies die nodig zijn om jouw werk te vereenvoudigen. Heb jij nieuwe noden? Dan ontwikkelen wij nieuwe oplossingen.
  • De technologie staat niet stil. Wij ook niet. De ‘oudste’ pers die we in gebruik hebben, is nu 5 jaar…. dus we denken er al aan om ze te verkopen. Drukpersen gaan uiteraard véél langer mee, maar wij schrijven ze snel af zodat we altijd opnieuw kunnen investeren in persen die nóg beter, nóg sneller en nóg milieuvriendelijker werken.
  • Artoos, Hayez en IPM printing zijn ooit alle drie gestart als drukkerij, maar omdat we ervan overtuigd zijn dat je méér aan ons hebt als we je ook kunnen ontzorgen op het vlak van lay-out, mailhandling, logistieke oplossingen, … hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot one-stop-shop. Maar waar we nu staan, eindigt het niet. We zullen altijd blijven zoeken naar vernieuwende diensten om je nog beter te ondersteunen.
Hup, terug naar het overzicht