Ons strategisch plan? Altijd vooruitgaan.

Artoos group vaart zijn eigen koers, aangedreven door drie motoren: de evoluties in de markt, de vragen van onze klanten en de goesting-om-vooruit-te-gaan van onze medewerkers. Je komt hier dus binnen in een bedrijf dat volop in beweging is. Altijd.

Non-stop investeren

De technologie staat niet stil. Wij ook niet. De ‘oudste’ drukpers die we in gebruik hebben, bijvoorbeeld, is nu 5 jaar…. dus we denken er al aan om ze te verkopen. Uiteraard gaan drukpersen véél langer mee, maar wij schrijven ze snel af zodat we altijd opnieuw kunnen investeren in nieuwe modellen die nóg beter, nóg sneller en nóg milieuvriendelijker werken.

> Kleine oplages en opvallend, gepersonaliseerd drukwerk maken we met onze revolutionaire HP 12000. Deze gigantische printer levert fantastisch mooi digitaal drukwerk af. Ideaal voor sterke DM’s. Gouddruk, zelfklevers, wit drukken op donker papier… De mogelijkheden zijn knap en eindeloos. Vraag je account naar staaltjes van ons kunnen en laat je inspireren.

> Voor grote oplages zetten we onze twee Heidelberg XL 106’s in. De Usain Bolts in onze industrie. Zij garanderen drukwerk van de hoogste kwaliteit en dat aan een duizelingwekkende snelheid. Dankzij hen kunnen we enorme volumes drukwerk aan. Neem nu contact op voor je offerte op maat. 

DirICTie (ok, flauw grapje)

Ons directiecomité telt sinds de lente van 2017 twee ICT’ers. Zij zorgen voor een visie, een aanpak en een drive die je in andere communicatie- of grafische bedrijven niet vindt. Het toont aan hoe breed we kijken, en hoe hard we geloven in de digitale revolutie. Een revolutie die grenzen vervaagt.

Innovatieve gamechanger

Het knapste voorbeeld van onze innovatiedrang is mooose, een softwareplatform dat alle onderdelen van de marketing supply chain met elkaar verbindt en aanstuurt. Als marketer beheer je alles vanop één gebruiksvriendelijk dashboard. Het voordeel van zo’n inhouse ontwikkeld beest: als jij nieuwe noden hebt, dan ontwikkelen wij nieuwe oplossingen.

Test 1-2-3 test

Wist je dat we regelmatig bèta-testen uitvoeren voor grote spelers in de grafische industrie? Als zij hun innovaties aan de laatste ‘echte’ gebruikerstesten willen onderwerpen, doen ze dat bij ons. De technologie van morgen, vind je vandaag dus al op onze site in Kampenhout.

Wij kennen geen grenzen

Van oorsprong zijn we een drukkerij, maar omdat we ervan overtuigd zijn dat je méér aan ons hebt als we je ook kunnen ontzorgen op het vlak van lay-out, mailhandling, logistieke oplossingen, … hebben we ons door de jaren ontwikkeld tot one-stop-shop. En waar we nu staan, eindigt het niet. We zullen altijd blijven zoeken naar vernieuwende diensten om je nog beter te ondersteunen.