Wat een dag! Gisteren mochten we Koning Filip en Koningin Mathilde ontvangen in onze vestiging in Kampenhout.
Vooraf had het hof laten weten dat de bijzondere interesse van de Vorsten vooral uitging naar twee onderwerpen: onze milieudoelstellingen en onze innovatieve aanpak waardoor we als bedrijf blijven groeien.

Klimaatneutraal drukwerk
We vertelden de Koning en de Koningin op welke manier we de impact van onze activiteiten op het milieu zoveel mogelijk beperken, en toonden hen de spectaculaire daling in onze CO2-uitstoot: -46% tussen 2008 en 2013 (terwijl ons volume groeide en ook onze vestiging werd uitgebreid). Uiteraard legden we ook uit dat we al jaren klimaatneutraal drukwerk aanbieden aan onze klanten.
Het koningspaar was ook geïnteresseerd in de rol die we speelden bij de oprichting van de Belgische afdeling van de UN Global Compact, Business&Society en ons lidmaatschap van Kauri.

Innovatie in de genen
Verder was er ook ruim aandacht voor ons bedrijf. De Vorsten kregen een uitgebreide rondleiding door onze hypermoderne digitale en offsetdrukkerij, maar zagen ook dat we veel meer zijn dan een drukker. Tijdens stops in het logistieke magazijn, in onze automatiseringsafdeling en in de grafische studio kregen ze een goed zicht op de geïntegreerde oplossingen die we bieden op het vlak van marketing- en bedrijfscommunicatie. Ook de overname van Hayez en onze ambitie om ons nationaal nog beter te positioneren kreeg hun volle aandacht.

Onvergetelijke dag
De oprechte interesse van onze koninklijke gasten en hun sympathieke, onverwachte babbeltjes met verschillende medewerkers maakten dit voor ons allemaal een fantastische dag. De boost die wij eruit halen, hopen we door te geven aan onze klanten!