Vraag nu je gratis* demo aan!

Klik hier

mooose

– Steek jij te veel tijd en energie in de distributie van je marketingmateriaal naar je netwerk?
– Heb jij geen zicht op hoeveel materiaal er effectief in de markt gezet wordt door je verdelers (of netwerk) en hoeveel er op stock blijft liggen?
– Durft jouw netwerk wel eens de huisstijlregels negeren bij het opmaken van het marketingmateriaal?

mooose in 2 zinnen

mooose is jouw 24/7 online marketingassistent die de personalisatie, het beheer en de distributie van jouw on- en offline marketingmateriaal voor heel je netwerk of bedrijf regelt. mooose kan zelfs al je digital assets en content online centraal bewaren en beheren.

Concreet? Zo gebruik je mooose als online shop

Stel dat jij de marketing doet voor een winkelketen met verschillende vestigingen, of voor een bank met kantoren in het hele land, of voor een automerk met tientallen dealers… Om een sterk merk op te bouwen, is het belangrijk dat iedereen in je verkoopnet volgens dezelfde huisstijl communiceert.

Met mooose hou je dat makkelijk in de hand:
– je stelt (templates van) al je marketingmateriaal ter beschikking op mooose: leaflets, e-mails, newsletters, brochures, DM’s, POS-materiaal …
– je lokale vertegenwoordigers kunnen dat materiaal personaliseren – in de mate dat jij het toelaat.

Zo geef je lokale verkopers en agenten de kans om sterk te communiceren met professioneel, gepersonaliseerd marketingmateriaal; volledig conform je huisstijl. Maar ook niet-personaliseerbaar marketingmateriaal kan via mooose besteld worden. Denk aan: paraplu’s, raamstickers, koffiemokken …

Jij bepaalt welke producten zichtbaar zijn voor welke gebruikers en wie wat mag bestellen. Al dan niet tegen betaling – ook dat bepaal jij zelf. En mooose houdt het volledige besteloverzicht bij en zorgt, indien nodig, voor een correcte facturatie, centraal of aan de eindgebruiker.

Wat doen wij achter de schermen?

Niet met onze duimen draaien, maar al jouw online bestellingen klaarmaken en verzenden.

In onze pick & pack-afdeling ligt al jouw marketingmateriaal gestockeerd. Dankzij een koppeling met onze pick & pack-software, komen de online mooose-bestellingen van je verkoopnet rechtstreeks in deze afdeling terecht. Onze digitale drukkerij produceert al je bestellingen voor gepersonaliseerd drukwerk. We voegen alle bestelde items samen, en verzenden het pakket naar het gewenste adres. Easy peasy.

De extra troeven van mooose

– Handig dashboard met overzicht van alle bestellingen. Wie bestelt wat? Wie bestelt het meeste? Wie het minste? …
– mooose manager. Beheer zelf je users en usergroepen, producten, categorieën, assets, … Jij behoudt de controle.
– mooose media. Organiseer en distribueer je digitale assets (beelden, video’s, slides, manuals)
– mooose data. Deel je content op een eenvoudige manier: product content, slogans, contactinformatie
– mooose connect. Verbind mooose met de andere systemen die je gebruikt, zoals je ERP-, CRM- of PIM-systeem. Wij zorgen ervoor dat mooose volledig beantwoordt aan de GDPR.

Alle voordelen op een rijtje:

– Besparing op je marketingbudget
– Marketeers hebben meer tijd voor hun marketing taken en zijn niet meer bezig met de distributie van marketingmateriaal
– Al je marketingmateriaal wordt beheerd in 1 tool
– Volg op welk marketingmateriaal in de markt gezet wordt
– Duidelijk overzicht van stockaantallen
– Welke dealers/partners doen het goed en welke hebben nog wat activatie nodig

Vraag nu je gratis* demo aan!
Hup, terug naar het overzicht