Online communicatie

Digitaal, compleet normaal

Bij artoos group geloven we heel sterk in een gezonde marketingmix. Eentje waarin alle kanalen vanuit hun waarde jouw boodschap versterken. Daarom richtten we in 1996 al een web- en automatiseringsafdeling op: Marcom Factory. De naam is weg (we zijn uiteindelijk allemaal artoos group), maar de specialisten zitten er nog steeds. Ze ontwerpen, bouwen en verzenden jouw online communicatie. En ze adviseren jou over de aanpak en de impact van jouw e-mailings, digizines en website.

Geen drukkers of vouwers hier. Wel .net developers, databasespecialisten, digital marketeers en andere coole experten. Ze spreken talen waar een doorsnee mens geen weet van heeft. Ze werken tussen de schermen, met hun smartphone binnen handbereik. En ze volgen alle trends in hun niche.
In oppervlakte nemen ze binnen artoos group amper enkele bureaus in, maar de hoeveelheid communicatie die ze van daaruit wekelijks de wereld in sturen is gigantisch.

Wil jij de online communicatie van jouw bedrijf een boost geven? De power en de expertise vind je bij ons! Contacteer ons?

Hup, terug naar het overzicht