de frisse koppen

inspirerende ontbijtsessies

Een kickstart geven aan je werkdag? Dat doe je met 'de frisse koppen' ontbijtsessies, bij ons in Kampenhout. Van 8 tot 9.30 uur ontvangen we je met een ontbijt en zetten we onze tanden in een interessant communicatiethema. Dat benaderen we heel praktijkgericht en to-the-point. Kortom: je start je dag met een boost - met veel ideeën, tips en tricks die je onmiddellijk kan gebruiken in je job.

dinsdag 22 januari: ontbijtsessie Drukkerslatijn

Aflopend of niet-aflopend? Gestreken of ongestreken? Rillen? RGB of CMYK? Uitkappen? Offset of digitaal? Lamineren? HiRes of LoRes? Spanjolen? DPI of PPI?

Niet helemaal zeker wat al deze termen betekenen?
Aan de hand van praktijkvoorbeelden maak je kennis met de meest courante grafische termen … en ontdek je nieuwe mogelijkheden voor je eigen communicatie.

dinsdag 29 januari: ontbijtsessie Digizines

Een eigen magazine, het blijft een sterk communicatiemiddel om al je grote en kleine verhalen te vertellen. Wist je dat er tegenwoordig knappe digitale magazines bestaan, volledig responsive en in een vingerknip te sharen? Ook wij maken ze met plezier. We delen graag onze ervaring met jou tijdens een gloednieuwe ontbijtsessie over digizines.

Schrijf je in:
Schrijf je in: