Ontwerp

Wij kunnen geen gedachten lezen, maar wel briefings

Ons ontwerpteam bestaat uit 16 vaste grafisch vormgevers. Ze maken knappe lay-outs en kunnen jouw briefing onmiddellijk in een online en offline ontwerp vertalen. Wat in het geval van drukwerk heel belangrijk is: ze kennen er alle mogelijkheden én beperkingen van. Kortom, wat zij je voorstellen, kan altijd uitgevoerd worden. Binnen je budget.

Omdat we zo’n groot team hebben dat sterk op elkaar ingespeeld is, kunnen we veel werk aan. En no worries, als de planning echt bombomvol zit, dan roepen we de hulp in van een aantal fantastische freelancers waarop we altijd kunnen rekenen.

Voor originele beelden zorgt onze fotograaf. Productshootings doet hij in zijn in-house fotostudio. Voor reportages gaat hij op locatie, van Bastogne tot De Panne. Ook in beeldbewerking is hij een krak. De man heeft de scherpste ogen van het land en zorgt ervoor dat elke kleur goed zit.

Vind jij de juiste woorden niet? Vertrouw op onze copywriter. Ze verplaatst zich in jouw doelgroep en schrijft in de stijl die bij je past. Vertrekken vanaf nul, eindredactie van bestaande teksten, …? Alles kan. Onze letterfretter zet met veel plezier haar tanden in jouw briefing. (En in alle zoets van het permanent studiowinkeltje voor het goede doel. Maar da’s compleet off topic.)

Benieuwd naar ons werk? Check onze cases of kom eens langs.

Hup, terug naar het overzicht