Wij zijn doeners

We hebben alles in huis om je wildste marketingplannen uit te voeren

artoos group, innovative marketing execution

Iets communiceren? Online, offline… Vraag het ons. Wij zijn je team achter de schermen. De doeners. Wij maken je communicatie.
‘Maar wat ZIJN jullie dan?’, vragen sommige mensen wel eens. ‘Zijn jullie een drukkerij? Of een logistieke partner? Of zijn jullie een bende IT-nerds die marketingplatformen ontwikkelt? Of nog iets helemaal anders? …’ Een terechte vraag. We zijn inderdaad iets helemaal anders. Wij zijn artoos group en wij zorgen voor ‘innovative marketing execution‘. Dat wil zeggen dat wij je marketingcommunicatie realiseren en daarvoor de nieuwste middelen en technieken inzetten. Wij zijn wie je nodig hebt. Wij doen àlles voor je.

artoos group ontwerpt, maakt en verzendt al jouw communicatie.  Door allerlei processen te automatiseren, kunnen we je marketingcampagnes bovendien snel en efficiënt uitvoeren. Volledig zoals jij het wenst. Gepersonaliseerd en op maat.

Digitaal, compleet normaal

We chatten, liken en sharen erop los. Zelfs mijn oma stuurt e-cards in plaats van post. En ze praat in emoticons. Digitaal is het nieuwe normaal.
artoos group heeft alles in huis om jou doeltreffend in het Onlinees te laten communiceren. Wij zorgen voor jouw website, jouw e-mailmarketing, jouw digitale magazines, … Bring it on!

Lees meer

mooose: jouw persoonlijke 24/7 online marketing assistent

Je marketingmateriaal beheren en verdelen vergt veel tijd en energie. Om nog te zwijgen over het bewaken van je huisstijl. Hoeveel marketingmateriaal gebruikt je netwerk trouwens effectief, en hoeveel blijft op een stapeltje liggen. Je zou de eerste marketeer niet zijn die ervan wakker ligt. Gelukkig heeft artoos group de ideale remedie voor je slapeloze nachten: mooose. Een unieke online tool voor marketingdistribution. In-house ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met onze klanten en hun noden op vlak van marketingcommunicatie. mooose wordt geconfigureerd volgens jouw behoeften en is helemaal future-proof.

Lees meer

Wij zeggen wat jij bedoelt

JIJ weet wat je wilt vertellen. WIJ vinden voor jou de juiste woorden en beelden. De creatievelingen in onze studio zorgen voor knappe lay-outs, heldere teksten en sprekende beelden. Zowel voor je online als je offline communicatie. Een winnende combinatie. Tsjakaa!

Lees meer

Handen uit de mouwen

Ontwerpen uitvoeren, dat doen wij ui-ter-aard ook. Je digizines en magazines. Je DM’s en e-mailings. Je flyers, brochures, affiches, … Noem maar op. Alles wordt bij ons, in huis, gerealiseerd. Van één uniek gepersonaliseerd exemplaar tot massa-oplages (die trouwens ook perfect gepersonaliseerd kunnen worden). Als je ons eens komt bezoeken (doen!), zal je zien dat een groot deel van onze site ingenomen wordt door indrukwekkende drukpersen en afwerkingsmachines. Ter info: daar liggen onze roots, in drukwerk. We hebben er geen jaren, maar ééuwen ervaring in. Maar op zich merk je daar weinig van: ons machinepark is piepjong en werkt razendsnel. Onze mensen ook, trouwens. (ok, die piepjong is voor sommigen wat overdreven)

Lees meer

Alles moet weg

Communicatie klaar? Dan sturen wij ze de wereld in! Via e-mail als het om een e-mailcampagne gaat – logisch. Of via post, koerier, distripost, postduif of whatever als het om drukwerk gaat. Of je nu heel veel mensen in één keer wil bereiken, of één klant iets wil sturen omdat hij ernaar vraagt (yep, pick & pack, dat doen wij ook!): onze specialisten zorgen altijd voor de juiste oplossing tegen de beste prijs. Wist je trouwens dat ze de ongekroonde koningen in het regelen van huis-aan-huiscampagnes zijn?

Lees meer