Wij zijn doeners

We hebben alles in huis om je wildste marketingplannen uit te voeren

artoos group, innovative marketing execution

Iets communiceren? Wíj zorgen ervoor dat het gebeurt. Wij voeren het uit. Online, offline… geen probleem – we doen het allemaal. Wij zijn jouw team achter de schermen. De doeners. ‘Maar wàt zijn jullie dan?’, vragen sommige mensen wel eens. ‘Een drukkerij? Of een logistieke partner? Of een bende IT-nerds die marketingplatformen ontwikkelt? Of iets helemaal anders?’ Goeie vraag, maar nee, je kan geen etiket op ons kleven. Het is zelfs moeilijk om onze diensten allemaal te benoemen. Wij zorgen voor ‘innovative marketing execution‘. Wij doen àlles voor je. Wij zijn artoos group. En wij zijn wie jij nodig hebt.

Wij ontwerpen, maken en verzenden al jouw communicatie. En waar het kan, automatiseren we processen. Zo kan jouw marketingcampagne nog sneller en efficiënter uitgevoerd worden, en bovendien: volledig op maat.

Digitaal, compleet normaal

Ben jij ook een beetje verslaafd aan je smartphone? We chatten, liken en sharen erop los – zelfs mijn oma stuurt mailtjes in plaats van kaartjes. En ze praat in emoticons. Digitaal is het nieuwe normaal.
artoos group heeft alles in huis om jou doeltreffend in het Onlinees te laten communiceren. Wij zorgen voor jouw website, jouw e-mailmarketing, jouw digitale magazines, … Bring it on!

Lees meer

mooose: jouw persoonlijke 24/7 online marketing assistent

Je marketingmateriaal beheren en verdelen vergt veel tijd en energie. Om nog te zwijgen over het bewaken van je huisstijl. Hoeveel marketingmateriaal gebruikt je netwerk trouwens effectief, en hoeveel blijft op een stapeltje liggen. Je zou de eerste marketeer niet zijn die ervan wakker ligt. Gelukkig heeft artoos group de ideale remedie voor je slapeloze nachten: mooose. Een unieke online tool voor marketingdistribution. In-house ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met onze klanten en hun noden op vlak van marketingcommunicatie. mooose wordt geconfigureerd volgens jouw behoeften en is helemaal future-proof.

Lees meer

Wij zeggen wat jij bedoelt

Je weet wat je wilt vertellen, maar je vindt zelf de juiste woorden en beelden niet? Wij wel. De creatievelingen in onze studio zorgen voor knappe lay-outs, heldere teksten en sprekende beelden. Zowel voor je online als je offline communicatie. Een winnende combinatie. Tsjakaa!

Lees meer

Handen uit de mouwen

Ontwerpen uitvoeren, dat doen wij ui-ter-aard ook. Je digizines en magazines. Je DM’s en e-mailings. Je flyers, brochures, affiches, … Noem maar op. Alles wordt bij ons, in huis, gerealiseerd. Van één uniek gepersonaliseerd exemplaar tot massa-oplages (die trouwens ook perfect gepersonaliseerd kunnen worden). Als je ons eens komt bezoeken (doen!), kan je er dan ook niet naast kijken dat een groot deel van onze site ingenomen wordt door indrukwekkende drukpersen en afwerkingsmachines. Daar liggen trouwens onze roots, in drukwerk. We hebben er geen jaren, maar ééuwen ervaring in. Maar op zich merk je daar weinig van: ons machinepark is piepjong en werkt razendsnel. En onze mensen ook. (ok, die piepjong is voor sommigen wat overdreven)

Lees meer

Alles moet weg

Communicatie klaar? Dan sturen wij ze de wereld in! Via e-mail als het om een e-mailcampagne gaat – logisch. Of via post, koerier, distripost, postduif of whatever als het om drukwerk gaat. Of je nu heel veel mensen in één keer wil bereiken, of één klant iets wil sturen omdat hij ernaar vraagt (yep, pick & pack, dat doen wij ook!): onze specialisten zorgen altijd voor de juiste oplossing tegen de beste prijs. Wist je trouwens dat ze de ongekroonde koningen in het regelen van huis-aan-huiscampagnes zijn?

Lees meer