Je hebt er zó 150 collega’s bij

de kracht van innovatie en duurzaamheid

artoos group is de overtreffende trap van Artoos, Hayez en IPM printing. Met een team van 150 man (DON’T PANIC! die gaan je echt niet samen bestormen voor een group hug!) zorgen we voor jouw on- en offline communicatie. We nemen jou alle praktische beslommeringen en opvolging uit handen. En dat doen we altijd zo duurzaam en efficiënt mogelijk, gebruikmakend van de nieuwste technologieën.
Want als er íets is waar we ab-so-luut geen schrik van hebben, dan is het innovatie. We werken dan ook nauw samen met een aantal beresterke, toonaangevende partners. Ontdek het hier!

Het gemak van alles-onder-één-dak

artoos group, dat zijn Artoos, Hayez en IPM printing. Drie topbedrijven die hun krachten bundelen omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze je sàmen nog meer te bieden hebben. Wij zijn de one-stop-shop voor al jouw on- en offline communicatie. Het voordeel? Je werkt maar met één partner en daardoor loopt alles veel vlotter. 't Is zo logisch als 't groot is.

Lees meer

artoos group door de tijd

1
1780

Oprichting van drukkerij Hayez. Yep, we zijn ouder dan ons land!

2
1930

Oprichting van IPM printing

3
1946

Drukkerij Artoos ziet het licht

4
1996

Al in de beginjaren van het internet richt Artoos een automatiseringsafdeling op: Marcom Factory. Ze bouwt websites en ontwikkelt automatiseringsoplossingen – voor onszelf én voor jou.

5
2010

Artoos neutraliseert voor het eerst zijn CO2-uitstoot. Dat doen we sindsdien jaarlijks. We zijn dus al sinds 2010 een klimaatneutraal bedrijf.

6
2011

Een hevige brand verwoest de productiesite in Kampenhout. We grijpen de heropbouw aan om geplande investeringen sneller uit te voeren.

7
2012

Splinternieuwe logistieke hal (2 500 m²) in gebruik genomen. Ze is het werkterrein van onze fulfillment-afdeling en doet ook dienst als papiermagazijn.

8
2012

De familiale raad van bestuur van Artoos wordt versterkt met twee externe bestuurders.

9
2014

Artoos en Hayez vinden elkaar

10
2014

Lancering van MOOOSE, ons in-house ontwikkeld platform voor automated marketing distribution

11
2016

Artoos en Hayez vinden een derde sterke partner in IPM printing

12
2017

Drie ICT-experten versterken ons directiecomité

13
2017

Artoos, Hayez en IPM printing onderstrepen hun drie-eenheid en vormen samen artoos group

Ants in our pants

Nieuwe diensten lanceren, investeren in nieuwe technologieën en machines, onze manier van werken aanpakken, … Als er íets is dat artoos group typeert, dan is het dat we nooit stilzitten. Alles kan beter. Altijd. Wij zijn geen volgers. Wij kijken niet naar wat anderen doen. Wij kijken naar de markt. Wij kijken vooruit. Wij banen onze eigen weg en tekenen de toekomst, gedreven door wat jij nodig hebt.

Lees meer
20
collega's met de fiets

Er is geen Plan(eet) B

Nee, we dragen hier geen geitenwollen sokken. Dat neemt niet weg dat we een duurzame onderneming zijn. Een onderneming met een langetermijnvisie. We hebben al lang door dat je niets verandert met mooie praatjes, maar dat het draait om doén. Terwijl wereldleiders debatteren over met hoeveel % ze hun CO₂-uitstoot gaan verminderen, zijn wij al sinds 2010 een volledig klimaatneutraal bedrijf.

FSC logo
ISO 14001 logo
CO2neutralcompany
PEFC logo
Lees meer

No-nonsense doeners die graag voor je werken

Als je ’s middags bij ons mee aanschuift aan tafel, dan zit je tussen grafisch vormgevers, planners, snijders, .net developers, drukkers, magazijniers, accountmanagers, databasespecialisten, calculators, … Tussen jong geweld en massa’s ervaring.  Een team van 150 totààl verschillende collega’s die 100% compatibel zijn en er samen voor zorgen dat jij je geen zorgen moet maken over jouw communicatie.

Zin om mee te doen? KOM ERRR-BIJ! Check onze vacatures of solliciteer gewoon spontaan!

Achter elk sterk bedrijf staan sterke partners

Het zal je niet verbazen. Wij fladderen niet zomaar van de ene naar de andere partner. Wij geloven in sterke partnerships waar alle partijen beter van worden. Zo’n duurzame relatie bouw je op door heel open en in vertrouwen samen te werken. Door elkaar te stimuleren om samen te groeien en grenzen te verleggen. Zo werken we het liefste met jou. En ook met een aantal vaste businesspartners.