Wie af en toe bij ons binnen springt, heeft het ongetwijfeld al gevoeld: er waait sinds januari een nieuwe wind bij artoos group. En niet zomaar een fris briesje, maar een heuse orkaan. Omdat namen als Katrina, Irma of Jose niet echt bekken in onze ‘plat pays’, hebben we hem Peter gedoopt. Meer bepaald Peter Bundervoet. Aangenaam.

Peter is naar ons overgewaaid vanuit Tobania, één van de Belgische leiders in IT resourcing en één van de grootste integrators van Microsoft-oplossingen. Voordien raasde hij als Transformation Manager ook door bedrijven als Belgacom, Y&R, Sony en Standard Chartered Bank, om ze in sneltempo klaar te stomen voor de digitale revolutie. Peter denkt, werkt en leeft digitaal, en is vastbesloten om ook artoos group in een digitale stroomversnelling mee te trekken.

Geen paniek, Peter is niet van plan om ons in een blinkend webbureau te veranderen. Daar zijn er immers al meer dan genoeg van. Een communicatiegroep met tonnen inhouse printexpertise én een neus voor automatisatie en digitale innovatie daarentegen? Dat bestond nog niet. Nu dus wel. Hou je vast aan de takken van de bomen, want hier komt de nieuwe artoos group!