De uitdaging:

het hele netwerk activeren om AG in de schijnwerpers te plaatsen

AG heeft een groot netwerk van makelaars. Dat maakt het altijd een hele uitdaging om promomateriaal op een gestructureerde en controleerbare manier te verdelen.
Aangezien het bedrijf bovendien met veel onafhankelijke partners werkt, is het uiterst belangrijk dat ze deze partners op een vlotte manier toegang bieden tot marketing-campagnes.

Project

Mooose: online bestellen en verdelen van promotiemateriaal.

Klant

AG is marktleider in de Belgische verzekeringssector en heeft bijna 200 jaar ervaring en expertise. Zij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van makelaars. Meer dan 4 000 zelfstandige makelaars en Fintro agenten verdelen de producten van AG. Daar-naast worden de oplossingen van AG ook aangeboden in 591 kantoren van BNP Paribas Fortis en in 660 kantoren van bpost bank.

Onze oplossing?

WeActivate, een mooose voor AG

Handige zoekfunctie

Momenteel zijn er ongeveer een 50-tal producten beschikbaar in mooose. Dankzij de ingebouwde filters en categorieën vinden alle makelaars zeer snel het materiaal waarnaar ze op zoek zijn en kunnen ze het vlot bestellen.

Userbeheer op maat

AG werkt met verschillende types makelaars en daarnaast ook met classificaties. Daardoor kunnen sommige makelaars andere producten bestellen, en gebeurt ook de facturatie voor sommige makelaars op een andere manier.
Dit is allemaal mogelijk dankzij het slimme userbeheer in mooose.

Printing on demand

De makelaars van AG kunnen in mooose zowel stockproducten (bijv. stickers en gadgets) als printing on demand producten bestellen.
Producten die te duur zijn om op afroep te drukken en te bestellen, worden in grote oplage geproduceerd en liggen bij ons op stock.
Visitekaartjes en affiches daarentegen worden ‘on demand’ gedrukt: ze worden gepersonaliseerd en gemaakt op het moment dat ze besteld worden.

Klant blij, wij blij

De onafhankelijke verzekeringsmakelaars van AG kennen mooose als de webshop van Starget WeActivate; dat is het platform waarmee AG hun lokale en digitale marketing boost. De makelaars kunnen via die webshop allerlei marketingmateriaal en gadgets bestellen; van gepersonaliseerde affiches voor in hun vitrine tot fietstruitjes om de lokale wielerploeg te sponsoren.

Voor AG is mooose een belangrijke sleutel in hun co-brandingverhaal. De verzekeraar biedt op mooose immers allerlei marketing- en promotiemateriaal aan dat de stempel van AG draagt, maar waarop ook plaats voorzien is voor de naam en het logo van de lokale makelaar zelf. Die kan dus makkelijk gepersonaliseerd materiaal voor zijn kantoor bestellen, volledig in lijn met de huisstijl en de campagnes van AG. Dankzij deze co-branding versterkt AG zijn merk nationaal; terwijl ook de makelaars zich lokaal sterk in de markt kunnen zetten. Een win-win voor iedereen!