Realisatie

En… actie!

Jouw online communicatie komt tot leven
Jouw knappe en doeltreffende digizines, websites, e-mailings, e-newsletters, … die maken we gewoon in de studio, achter ons computerscherm. Weinig spectaculairs aan.

Jouw drukwerk ziet het licht
Je drukwerk daarentegen… dat is andere koek! Dat maak je niet in een achterkamertje. Daar heb je een gigantisch machinepark voor nodig. En dat hébben wij dus ook. In-house.
artoos group is immers een samenwerking tussen drie – van oorsprong – topdrukkers:

Als klant van artoos group geniet je van het beste van àl onze ervaring en specialisaties.
Van supergepersonaliseerde DM’s tot magazines en affiches, voor elk drukwerk hebben we de juiste pers in huis. Jonge persen allemaal. Die razendsnel en precies werken. Daardoor hebben we een enorme capaciteit.
Omdat we al ons drukwerk ook intern afwerken (schoonsnijden, vouwen, lijmen, perforeren, verzamelnieten, …), verloopt het hele productieproces in één vloeiende beweging, verliezen we geen tijd en kan jij kort op de bal spelen.
Wil je die georganiseerde drukte eens van dichtbij meemaken? Je bent altijd welkom!

Speciale aandacht voor klimaatneutraal drukwerk

Klimaatneutraal drukwerk is drukwerk zonder ecologische voetafdruk. Je maakt het door een zo groen mogelijk drukwerk te maken (ah ja, de goede wil moet er zijn!), en de CO₂-uitstoot van je drukwerk vervolgens te compenseren door CO₂-reductiecertificaten te kopen in een duurzaam ontwikkelingsproject.

Maar hoe doe je dat, ‘een zo groen mogelijk drukwerk’ maken?
1/ door met ons te werken, en wel hierom: artoos group is een volledig klimaatneutraal bedrijf. Wat wij voor je doen, de hele productie, wordt dus volledig door ons geneutraliseerd. Dat wordt niet aan jou doorgerekend.
2/ door ook voor de rest groene keuzes te maken voor jouw specifiek order: bepaal een correcte oplage, kies voor duurzaam papier, ga voor een rationeel ontwerp zonder veel papierverlies, … Wij helpen je er graag bij!

Hup, terug naar het overzicht