De Warmste Week laat ook ons niet koud. Net als vorig jaar organiseerde onze studio ‘Studio for Life’. In een winkeltje dat door de collega’s zelf bevoorraad werd, werd van oktober tot nu allerlei lekkers verkocht ten voordele van de Huntington Liga. Die organisatie ondersteunt families die betrokken zijn bij de ziekte van Huntington, een erfelijke aandoening die bepaalde delen van de hersenen aantast. ‘Studio for Life’ leverde opnieuw een mooi resultaat op. We zijn blij dat we de Huntington Liga kunnen steunen met 450 euro!

Maar da’s niet alles! Na de gelijkaardige actie van vorig jaar, hield de studio haar winkeltje gewoon open en konden collega’s er altijd terecht voor een snack. De opbrengst van die verkoop (van januari tot eind september) wordt in het kader van de Warmste Week geschonken aan G-Woon! Dat is een groep van een tiental vrienden met een mentale beperking die samen willen wonen en leven. Hun droom is zelfstandig te kunnen wonen in een betaalbaar, aangepast huis met aangepaste zorg en begeleiding. We geven hen met plezier een steuntje in de rug met 225 euro.

Dus goed om weten voor als je in Kampenhout bent: in de studio is er altijd iets lekkers te scoren, voor 50 cent/stuk. Dat geld wordt tijdens de Warmste Week integraal aan een goed doel gestort. Wat dat volgend jaar wordt? Nog geen idee. Dus als je een suggestie hebt, laat maar horen!

Zie ook: www.huntingtonliga.be en www.gwoon.be