Skip to main content

INNOVATIE .

Ons strategisch plan? Altijd vooruitgaan.

Wij willen onze klanten op de best mogelijke manier vooruit helpen. Daarom staan wij óók nooit stil. Nieuwe evoluties in de markt? Dan gaan wij volop voor nieuwe oplossingen. Zo zitten we in elkaar. En zo blijven we groeien. We denken graag met je mee. Buiten de platgetreden paden als dat moet. Je komt hier dus binnen in een bedrijf dat volop in beweging is. Altijd.

Wij kennen geen grenzen.

Van oorsprong is Artoos een drukkerij, maar omdat we ervan overtuigd zijn dat je méér aan ons hebt als we je ook kunnen ontzorgen op het vlak van lay-out, mailhandling, logistieke oplossingen, … hebben we ons door de jaren ontwikkeld tot een one-stop-shop.  En waar we nu staan, eindigt het niet.  We zullen altijd blijven zoeken naar vernieuwende diensten om je nog beter te ondersteunen.

Non-stop investeren

De technologie staat niet stil. Wij ook niet. Wist je dat we regelmatig bèta-testen uitvoeren voor grote spelers in de grafische industrie? Als zij hun innovaties aan de laatste ‘echte’ gebruikerstesten willen onderwerpen, dan doen ze dat bij ons. De technologie van morgen, vind je vandaag dus al op onze site in Kampenhout.

MVO .

MVO zit in ons DNA.

We zijn al vele jaren in de ban van duurzaam ondernemen. En we nemen dat, zelfs als kmo, heel serieus. We willen een onderneming zijn met een langetermijnvisie die zich niet blindstaart op winst maken. Een onderneming die ook rekening houdt met de ecologische en maatschappelijke impact van haar bedrijfsvoering. We hebben op dat vlak al lang door dat je niets verandert met mooie praatjes, maar dat het draait om doén. Jaar na jaar zetten we onze doelstellingen scherper, steeds met de toekomst voor ogen. Verschillende certificaten bevestigen dat, en daar zijn we trots op.

meer weten

Meer info

NEEM
CONTACT.

Een telefoontje, mailtje of bericht. Voor ons is dat allemaal de start van een goed gesprek. Een gesprek waarin we samen bekijken hoe we je optimaal kunnen helpen bij de realisatie van je communicatie. Want dat is onze sterkte: dingen doén.

Laat je gegevens hier achter

ARTOOS GROUP

Oudestraat 19
1910 Kampenhout

CONTACT

T +32 16 60 00 85
E info@artoosgroup.eu

artoos group
ARTOOS NV
BE 0454.157.562