Skip to main content

Team Leader –
Account Manager Team

artoos group is dé one-stop-shop voor on- & off-line bedrijfs- en marketingcommunicatie. We hebben een rijk verleden en ongeëvenaarde expertise als drukkerij, maar tegenwoordig helpen we bedrijven van A tot Z bij de uitvoering van hun marketing- en communicatie-acties: van strategisch advies over ontwerp & grafische vormgeving tot productie van drukwerk, met logistieke oplossingen erbovenop. We bedienen hiermee een brede waaier aan klanten, zowel binnen de overheid als in privé-bedrijven. De kans dat je ons werk zonder het te weten al eens in je handen hebt gehad is groot!
Ons gemotiveerd team levert vanuit onze hoofdzetel in Kampenhout snel & efficiënt communicatieoplossingen van hoge kwaliteit. Als je het artoos group team wilt vervoegen, dan staan er 130 collega’s klaar om jou hartelijk te verwelkomen.

Jouw functie

Jij zal het team van Account Managers coachen en motiveren. Jij zal hen helpen om onze klanten nog meer loyaal te maken door onze services en oplossingen (on- en offline) aan te bieden en onze persoonlijke service in de verf te zetten. En hiervoor zal je, naast het menselijke aspect als coach, ook oog moeten hebben voor het verbeteren en professionaliseren van onze sales processen om de verwachte resultaten te behalen. Samengevat zal jij, in deze belangrijke sleutelfunctie, bouwen aan een commercieel sterk presterend team, dat zo een verschil zal maken voor en bij onze klanten.

Hoe ziet jouw dag er dan uit?

 • Jij begint de dag met een glimlach en stapt binnen in de dynamische werkomgeving van artoos. Je weet dat je ook vandaag jouw team zal kunnen helpen bij het oplossen van mogelijke problemen met klanten. En dat geeft je energie.
 • Iemand van het team spreekt je aan in verband met een dringende klantenvraag waarbij zij jouw hulp apprecieert. Je bespreekt het samen even en komt tot een mooie commerciële oplossing. Het concept dat de klanten een “single point of contact” hebben, zorgde ervoor dat je teamlid je klant door en door kent, waardoor de oplossing snel gevonden kon worden.
 • Je hebt een meeting met enkele collega’s van andere departementen om te kijken hoe een aantal sales processen verbeterd kunnen worden. Hoewel er soms discussies zijn, is het steeds fijn werken met de collega’s. Je voelt dat iedereen deel is van de artoos-familie.
 • Terug aan je bureau, kijk je even je commercieel dashboard na waarop je naast de sales activiteiten ook de andere sales KPI’s van jouw team kan opvolgen. Je bent wel trots op dit dashboard, omdat je het mee hebt helpen ontwikkelen. De resultaten zien er goed uit waardoor je forecast in lijn blijft liggen met het budget waarvoor jij en je team verantwoordelijk zijn. Je laat dan ook snel via een WhatsAppje aan je team weten dat ze goed bezig zijn. Trots!
 • Na je lunch en een korte opvolgingsmeeting met de commercieel directeur waaraan je rapporteert, heb je een teammeeting waarin je duidelijk communiceert waar jullie staan, waar jullie naartoe gaan en hoe daar te geraken. Je voelt dat het team ook energie krijgt van deze meeting. Laat ze nu maar los op de klanten, ze zullen goed en snel geholpen zijn!
 • Op het einde van de dag kijk je even terug op de dag en vertrek je met de glimlach huiswaarts.

Jouw profiel

 • Je bent een coach en motivator, die ook commercieel is ingesteld en oog heeft voor de klant.
 • Je hebt een sterke ‘can do’ mentaliteit en zet graag dingen in beweging voor je team. Je ziet eerder opportuniteiten tot verbetering dan drempels waar je niet over kan.
 • Je haalt energie uit een dynamische werkomgeving met veel afwisseling. Je bent dan ook stressbestendig omdat je weet dat klanten soms veeleisend kunnen zijn en je team jou daarbij nodig kan hebben.
 • Je lost problemen op, kan prioriteiten leggen en je reageert snel op uiteenlopende vragen van je team, klanten, leveranciers & collega’s.
 • Je hebt oog voor het verbeteren van sales processen om je team en de klanten vooruit te helpen, en bent daarom ook collegiaal en werkt graag in teamverband.
 • Je hebt bij voorkeur al een team aangestuurd, of hebt zelf een aantal jaren op de teller als Account Manager en bent klaar voor een volgende stap.
 • Een opleiding in de communicatie-, marketing-, reclame- of grafische sector is een plus. Gelijkwaardig door ervaring kan uiteraard ook.
 • Bij voorkeur ben je vlot tweetalig (NL / FR).

En wat krijg jij in ruil voor al deze kwaliteiten?

 • Een voltijdse, vaste functie in een dynamisch en snelgroeiend communicatiebedrijf
 • Een gevarieerde, uitdagende job-inhoud met ruime verantwoordelijkheden en doorgroeimogelijkheden
 • Een matuur team
 • Een aangename werkomgeving op kantoor in Kampenhout, met mogelijkheid tot telewerk
 • Een marktconform salaris met tal van extra-legale voordelen
Herken je jezelf in bovenstaand profiel?
Is het moeilijk om je enthousiasme in te tomen, nu je tot hier hebt gelezen?
Dan word jij misschien wel onze nieuwe Team Leader Account Managers!

Stuur als de bliksem je CV en motivatiebrief naar jobs@artoosgroup.eu of stel gerust je vragen indien nodig.

Meer info

NEEM
CONTACT.

Een telefoontje, mailtje of bericht. Voor ons is dat allemaal de start van een goed gesprek. Een gesprek waarin we samen bekijken hoe we je optimaal kunnen helpen bij de realisatie van je communicatie. Want dat is onze sterkte: dingen doén.

Laat je gegevens hier achter

ARTOOS GROUP

Oudestraat 19
1910 Kampenhout

CONTACT

T +32 16 60 00 85
E info@artoosgroup.eu

artoos group
ARTOOS NV
BE 0454.157.562