Skip to main content

Technische orderbegeleider (drukkerij)

artoos group is dé one-stop-shop voor on- & off-line bedrijfs- en marketingcommunicatie. We hebben een rijk verleden en ongeëvenaarde expertise als drukkerij, maar tegenwoordig helpen we bedrijven van A tot Z bij de uitvoering van hun marketing- en communicatie-acties: van strategisch advies over ontwerp & grafische vormgeving, en van de productie van drukwerk tot logistieke oplossingen. We bedienen hiermee een brede waaier aan klanten, zowel binnen de overheid als in privé-bedrijven. De kans dat je ons werk zonder het te weten al eens in je handen hebt gehad is groot!

De hoofdzetel van artoos group bevindt zich in Kampenhout. Als je van het artoos group team deel wil uitmaken staan er 120 collega’s klaar om jou hartelijk te verwelkomen.

Jouw functie

Je staat in voor de technische opvolging van drukorders, zowel offset als digitaal. Je hebt geen rechtstreeks contact met klanten, maar dénkt wel klantgericht. Je begrijpt wat de klant wil bereiken en tracht dat mee te realiseren. Hierdoor ben je een onmisbare schakel in ons proces om snel in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten.
Je technische kennis combineer je dus met een open blik en flexibele ingesteldheid.

Jouw taak als technisch orderbegeleider:

 • je staat in voor de technische werkomschrijving van je productiedossiers in onze interne systemen,
 • je stelt retro-planningen op om de tijdige levering van je drukorders te garanderen,
 • je volgt drukorders stipt op en stuurt ze, indien nodig, proactief bij tijdens het productieproces,
 • als een order extern uitgevoerd wordt, dan stuur jij de leveranciers aan en onderhandel je over de prijs.

Je werkt binnen een team van technische orderbegeleiders. Daarnaast heb je veel contact met onderaannemers en ook met collega’s uit andere afdelingen (voornamelijk met account managers en met collega’s van de productiebegeleiding).

Jouw profiel

 • Je bent een logisch, oplossingsgericht denker met een goede portie gezond verstand.
 • Je werkt gestructureerd en proactief.
 • Je hebt bij voorkeur een sterk inzicht in het grafische drukproces, hetzij door je studies (bv. bachelor grafimediatechnologie) hetzij door je werkervaring in de sector. Indien je dit nog niet hebt, ben je vooral leergierig en heb je affiniteit met digitale tools.
 • Affiniteit met imposities is een pluspunt. Als je niet weet wat imposities zijn, laat je je hier niet door afschrikken, maar is je nieuwsgierigheid hiermee opgewekt om uit te vissen wat voor een beestje een impositie is.
 • Je kan prioriteiten stellen in functie van de te halen deadlines. Je bent flexibel genoeg om af en toe de extra mile te gaan voor onze klanten.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de dossiers die je onder je hoede neemt.
 • Je werkt graag in teamverband en bent collegiaal.
 • Affiniteit met het zoeken naar oplossingen binnen bestaande ICT-systemen (Multipress – Prinect) is een troef, maar geen vereiste.

En wat krijg jij in ruil voor al deze kwaliteiten?

 • Een voltijdse, vaste functie in een dynamische en snelgroeiende communicatiegroep.
 • Een interne opleiding voor het technisch begeleiden van drukwerk en het administratief beheer ervan in Multipress (een grafisch MIS of Management Information System).
 • Een marktconform salaris met tal van extra-legale voordelen.
Herken je jezelf in bovenstaand profiel?
Is het moeilijk om je enthousiasme in te tomen, nu je tot hier hebt gelezen?
Dan word jij misschien wel onze nieuwe Technisch Orderbegeleider!

Stuur als de bliksem je CV en motivatiebrief naar jobs@artoosgroup.eu of stel gerust je vragen indien nodig.

Meer info

NEEM
CONTACT.

Een telefoontje, mailtje of bericht. Voor ons is dat allemaal de start van een goed gesprek. Een gesprek waarin we samen bekijken hoe we je optimaal kunnen helpen bij de realisatie van je communicatie. Want dat is onze sterkte: dingen doén.

Laat je gegevens hier achter

ARTOOS GROUP

Oudestraat 19
1910 Kampenhout

CONTACT

T +32 16 60 00 85
E info@artoosgroup.eu

artoos group
ARTOOS NV
BE 0454.157.562